Aanvang: 20:30 • Deur: 20:00 • Prijs: 4,-

Utrechts Grootste & Gezelligste Bandwedstrijd Clash of the Titans 2017 gaat weer van start. In 10 voorrondes betreden niet minder dan 50 bands uit stad & provincie Utrecht het muzikale strijdtoneel voor een plek in de halve finales en de grote finale in De Helling op zaterdag 24 juni. Elke voorronde krijgen vijf bands uit alle mogelijke genres, van keiharde metal tot lieflijke pop, 20 minuten om de jury van hun muzikale kunsten te overtuigen. Altijd leuk, altijd spannend. Wie wordt de opvolger van Ziggy Splynt?


Bands: 

 JASON WATERFALLS
 Energieke poprock songs met heftige synths en goed doortimmerde powerpop harmonieën.

DON SAVAGE
 Tijd voor de wereld om kennis te maken met "Don Savage". Deze 5 koppige formatie komt uit de regio Midden Nederland. Geïnspireerd door onder andere Foo Fighters, Faithless, Porcupine Tree, brengen zij een nieuwe mix van rock & dance.

NIEK STRIK
Met zijn folk, blues en rock achtergrond maakt hij Nederlandstalige verhalen, die zijn blik op deze chaotische wereld vormgeven. Elk nummer is een verhaal, met zijn eigen lijnen en dramatische conflicten. Alle lettergrepen worden weloverwogen uitgesproken met humor en charme, en maken een theatraal plaatje dat pas in de luisteraars hersenen vorm krijgt.

FIGHTING CHURCHILL
Deze band heeft een arsenaal aan nummers geschreven waarvan de stijl het beste omschreven kan worden als 'laidback met een ruig randje'. De strategie is om de luisteraar op zijn gemak te stellen met ontspannen ritmes en verhalende teksten om hem vervolgens te overmeesteren met smerige riffs of stampende beats.

 BILLBUNKER
Moord, liefde, wraak, verlangen, hoop, wanhoop. Om maar eens wat thema's te noemen uit het werk van Billbunker. Vier man sterk zijn we, en we maken pop met een rockrand, en soms net andersom.