Aanvang: 21:00 • Deur: 20:45 • Prijs: 5,-

​Dit wordt een avond waarbij een aantal stijlen muziek, die al decennia gevestigd zijn in de hedendaagse (pop)muziek, in een nieuw jasje voorbij komen. Gespeeld door jonge, gretige bands, die met verve verslag zullen doen van de stijlen waarmee zij (waarschijnlijk) zijn opgegroeid, of waarmee ze later zijn besmet. Want, tja, de gemiddelde leeftijd van deze bands ligt rond de 25 jaar; begin jaren ‘90 - toen de grunge zijn hoogtepunt had - lagen zij dus nog in de luiers.

Hoe het ook zij, Between the Jars speelt rock die geënt is op de 70’s en draait alweer een aantal jaren mee. En ze zijn als een speer gegaan. Ze wonnen enkele bandcompetities, brachten in een vol EKKO hun debuut-EP ‘Sirens’ uit en speelden in 2016 o.a. in Paradiso en de Melkweg. Tevens bracht de band in dat jaar hun eerste videoclip ‘The Drifter’ en single ‘One Of Them’ uit. Nu, nadat twee bandleden werden vervangen, legt de band hun volwassener geluid (dat kun je altijd zeggen als je jong bent!) vast op tape in Kytopia. U hoort het, van deze jongens gaan we nog wel meer horen. Talenten in de dop.

SUPPORT:

Electric Memories tapt meer uit het grunge, blues- en punkrock-vaatje. Iets vuiger klinkend dan BTJ, wonnen zij al de Grote Prijs van Leidsche Rijn. In april 2017 namen ze hun eerste nummer 'Suitcase' op in Studio Moskou. Met een eigenzinnige combinatie van blues, rock, punk en grunge is Electric Memories klaar voor alles wat hun wellicht te wachten staat. Een mooi avondje rock in allerlei soorten en maten, verzorgd door gretige jonge honden!

Event: https://www.facebook.com/events/1349393711825634/

Open: 20.45 * Aanvang: 21.00 * Entree: €5,-