Aanvang: 21:00 • Deur: 20:30 • Prijs: 5,-

​F I N A L L Y! It's really happening... Filthy Felons is releasing their upcoming EP album 'We're in this Together' on the 7th of October during their release party in the ACU in our hometown Utrecht. Our friends from the The Apologist will support us during this great night. We hope to see you there to share this great experience with us!

Filthy Felons is een vijfkoppige harde rockband uit Utrecht. De muziek bestaat vooral uit een combinatie van snelle, ruige en melodieuze gitaarriffs die samensmelten met soepele baslijnen en snoeiharde drums. Daarbovenop liggen meeslepende zanglijnen met een agressief randje en betekenisvolle teksten die je inspireren om na te denken over maatschappelijke thema’s. Live barst de band volledig los en geven zij het publiek weinig kans om stil te staan.

De band bestaat inmiddels twee jaar en heeft in korte tijd in en rond Utrecht al furore gemaakt met optredens op o.a. het Geinbeat festival en als opening act voor diverse internationale bands. Daarnaast heeft de band de publieksprijs weten te bemachtigen in een volle zaal in Tivoli Vredenburg tijdens de finale van de Utrecht Popprijs, de belangrijkste bandwedstrijd van de provincie. In 2018 staan zij op het punt om ook de grens over te gaan en Europa bekend te maken met hun pakkende geluid.


The Apologist:

Medio 2013 presenteerde de Amersfoortse nu-grunge-/ heavy rockband The Apologist zich voor het eerst aan het publiek. Het jaar dat daarop volgde heeft de band zich vooral gericht op het slijpen van de live-performance met shows door heel het land, mede dankzij deelname aan de Popronde. In 2014 heeft de band de meeste tijd doorgebracht in hun Amersfoortse repetitiehok, waar in de herfst van dat jaar werd gestart met het schrijven van nieuw materiaal voor de eerste officiële release. De band dook met producer Jurriaan Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming, Coppersky) de Graveland Studio’s van Arno Krabman in, om de oogst van die creatieve periode vast te leggen voor de debuut-EP. Het resultaat 'EMERGE' teistert sinds 2016 alle bekende muziekdiensten (Spotify, iTunes, Google Play etc) en biedt een nog rauwer en meer duister bandgeluid. De zes songs hebben meer experimenteerdrift dan ooit tevoren met een kenmerkende sound die tussen grunge en post-hardcore valt.
https://play.spotify.com/album/2po2shHu2tIPksweygDXm2?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open&si=dBNC5UnX


Event: https://www.facebook.com/events/255150778311629

Open: 20.30 * Aanvang: 21.00 * Entree: €5,-