Aanvang: 12:00 • Prijs: 0,-

Showcasefestival VOOR//AAN, gepresenteerd door muziekplatform 3voor12 Utrecht, beleeft op zondag 3 juni haar tweede editie als onderdeel van de Culturele Zondag: Utrecht Centraal. Talloze verschillende locaties in de Voorstraatbuurt en het Universiteitskwartier, variërend van bekend en geliefd tot normaliter nauwelijks toegankelijk voor publiek, vormen samen het speelveld voor een nieuwe generatie muzikaal talent.

Onder meer ACU, The Domestic Botanist, Hofman Café, de Kathedrale Koorschool, Noble Goods Co., Plato, Puha, Stayokay Neude, Strowis, The Village Coffee & Music, Café Voortuin en De LiK (De Vrije Wolf, de voormalige gevangenis Wolvenplein) openen deze middag hun deuren voor de muziek van morgen of één van de randprogramma-onderdelen.

De optredens van Utrechtse talenten zijn los te bezoeken of aan de hand van verschillende thematische routes die door het team zijn samengesteld. Iedere route heeft een andere muzikale focus of verhaal en leidt langs een selectie bands en locaties in de wijk, waardoor bezoekers een middag op ontdekkingstocht kunnen in hun eigen stad.

In ACU zullen optreden:

Melonhead:

facebook: https://www.facebook.com/officialmelonheadpage/

https://www.youtube.com/watch?v=Yyo0nhd3J2A

Wildebeast:

facebook: https://www.facebook.com/BeastlyMusic/

https://www.youtube.com/watch?v=t0hLIGNB0IA 


VOOR//AAN event: https://www.facebook.com/events/2035161953476419/

VOOR//AAN fb: https://www.facebook.com/vooraanutrecht/

VOOR//AAN website: https://www.voor-aan.nl​