Aanvang: 20:45 • Deur: 20:15 • Prijs: 5,-

Death metal | Alternative metal | Groove metal

Doors: 20h15

Start: 20h45

End: 23h00

Damage: 5 euros

Dat wordt een fijn hard avondje lokale en regionale metal, voor een wel heel zacht prijsje! Support Your Own Scene folks!

Headliner van de avond is Disminded uit Wesel (Duitsland). De 4-koppige sloopkogel maakt groovy death metal met een flinke dot thrash. Hoewel altijd met een lach op het smoelwerk, zetten ze naast een retestrakke show een erg energieke performance neer. Dit heeft er tot op heden altijd voor gezorgd dat de hele tent in beweging komt. Op deze band wil je duidelijk je ass shaken en head bangen!

https://www.youtube.com/watch?v=Rhm0x3u9M8A

Tweede act van de avond is de alternative metal band Crazed. Het uit Utrecht afkomstige viertal doet het net even iets anders, hun muziek is chaotisch, beukend, melodieus en toch erg catchy, geinspireerd door de 90's en toch fris. De zanger wisselt moeiteloos tussen clean en grunts, wat wordt versterkt door de backing vocals van de snarenplukkers en afgetopt door een energieke live performance.

https://www.youtube.com/watch?v=eJY2dlygTOU

De avond wordt afgetrapt door The Subliminal, een aggressive groovemetal band uit Utrecht. Na een moment van stilte is de band dit jaar sterk teruggekomen door hun deelname aan verscheidene band wedstrijden. Hun performance is intens en hoewel er flink word gebeukt, word dit ook afgewisseld met melodieuze passages.

https://www.youtube.com/watch?v=19IpM0jCF_A

Event: https://www.facebook.com/events/193658991265771/