Aanvang: 20:30 • Deur: 20:00 • Prijs: 6,-

Wasted Brains

Gevormd in Hengelo, Overijssel door 5 beste vrienden. Ze maken slopende hardcore/beatdown met sicke riffs en kapot harde breakdowns. In 2017 brachten ze hun eerste EP uit en zijn ondertussen bezig met een volledig album.

Two and a Half Girl

“Two and a Half Girl is een opkomende metalcore band uit Utrecht. De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met de harde riffs, poppy refreinen en breakdowns zorgen voor een direct herkenbare sound. Voor fans van Architects, A Day To Remember en Bring Me The Horizon is deze jonge band echt de moeite waard om live te gaan zien. Two and a Half Girl heeft energieke en strakke liveshow en zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid bestaat dat het publiek niet bezweet en kapot naar huis terugkeert!”

Towtruck

Towtruck is een vuig garage rock trio met een old skool punk vibe. Met de snelle fills, catchy riffs en rauwe vocals zorgen ze ervoor dat het publiek geen kans heeft om stil te blijven staan. Aan energie geen gebrek als Towtruck het podium doet schudden. Liefhebbers van Nirvana, Wavves, The Miseries & Drake Bell opgelet, hier wil je bij zijn. Je weet nooit hoeveel stokken, snaren en fuzzpedalen er zullen sneuvelen. Maar één ding is zeker, they will go to eleven!


​Event: https://www.facebook.com/events/241281443180717/

Open: 20.00 * Aanvang: 20.30 * Entree: €6