Aanvang: 20:30 • Deur: 20:00 • Prijs: 5,-

/ CitizenS /

Wij zijn CitizenS - Citizen Supreme. Wanneer wij op de planken staan, nemen we ons publiek mee op een inspirerende muzikale reis. Wij vertellen verhalen met onze muziek. Met frisse riffs, stevige drums, en uiteenlopende melodieën, spelen wij een breed scala aan klanken. Kom luisteren, en wij nemen je mee in de zoektocht naar ons muzikale Utopia.

/ Half Centaur /

Half Centaur formed in 2016 when the members met each other through a music school. Since then, Half Centaur started writing and producing their own indie rock/pop music. Currently based in Utrecht, they play energetically and passionately live: Worth checking out!

/ Five Minute March /

Five Minute March is een Utrechtse rockband die haar eerste EP in oktober 2018 voor een uitverkochte zaal heeft uitgebracht. De vier studenten zijn inmiddels een gevestigde formatie en heeft met nummers als ‘Pussy’ en ‘Shiggiboembap’ al vele venues platgespeeld. Stevige rock met een vleugje funk kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Deze doorgewinterde zwaargewichten zijn nu te beluisteren op Spotify!


​Event: https://www.facebook.com/events/2071270912942399/

Open: 20.00 * Aanvang: 20.30 * Entree: 5€