Aanvang: 20:30 • Deur: 20:00 • Prijs: 5,-

/ Wouter Maryne /

Toen Wouter Maryne in januari 2017 besloot om tijdens de break van zijn band Sailing To Suez een solo-EP te maken, was het aanvankelijk gepland als een kort project. Zodoende verscheen de debuut EP “Laughing Man” al in begin april en deed Wouter vervolgens een tourtje door Nederland met een klein uitstapje naar Parijs. Tijdens deze eerste maanden als solo-artiest merkte hij dat hij de smaak te pakken kreeg en begon hij al met schrijven voor de opvolger, die uiteindelijk in december 2018 als “Mind City” ter wereld zou komen. Waar “Laughing Man” vooral leunt op spontaniteit en puurheid, is aan “Mind City” veel meer tijd besteed - Wouter schreef meer dan 40 nummers voor deze EP - en dit is te horen. De tweede EP van Wouter Maryne is een gevarieerde, analoog opgenomen plaat geworden waarop invloeden van Arctic Monkeys, Elliott Smith, Oasis, The National en Spoon te horen zijn. Doordat er op Mind City meer is geëxperimenteerd met instrumenten en opnametechnieken klinkt het geheel als een gevarieerde plaat: Soms groovy, soms melancholisch, soms typisch “singer songwriter” en dan weer meer richting indierock . Live speelt Wouter energieke sets die onder andere al te horen waren op de podia van Paradiso Amsterdam, TivoliVredenburg, Rotown, Lux Nijmegen en Sofar Sounds. Sinds het najaar van 2018 tourt Wouter Maryne met zijn nieuwe EP op zak door heel Nederland, alle speeldata zijn te vinden op zijn social media.

/ Richard Cejer / 

Richard Cejer wordt geïnspireerd door lange roadtrips door Europa met zijn ouders die van heel veel verschillende soorten muziek houden. Vrolijke uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige intieme ballads. Voor de fans van John Mayer, Ed Sheeran, Jake Bugg, Xavier Rudd en Plan B.  

/ Irrelephant / 

Irrelephant maak laid-back folk met een dromerig randje. Verlies jezelf in de harmonieuze samenzang en het rustgevende gitaarspel. Doet denken aan Jack Johnson en Nick Drake.  

/ Gildor / 

Gildor is een gitarist, zanger, drummer en songwriter uit Utrecht. In 2016 won hij enkele singer-songwriter wedstrijden, en verzamelde een band om zich heen die ondertussen is uitgegroeid tot 'Tapestries'. Dit meest recente project is een vertakking van de liefde voor Afrikaanse desertblues en psychedelische rock. Voor het akoestische project is Gildor nieuwe songs aan het opnemen, om komend jaar de eerste EP 'Offshore' op te volgen met een nieuwe plaat. Verwacht een fijne mix van americana, blues en dromerige folk.


​​Event: https://www.facebook.com/events/2710646898948662/

Open: 20.00 * Aanvang: 20.30 * Entree: 5€